Violet flame healing center

Over ons 

Welkom bij onze healing center voor spirituele ontwikkeling en spirituele groei.

we zijn op dit moment de site aan het updaten

Onze evolutie

vfhealingcenter violet phoenix

Hoi ik ben John Lichtwerker en woonachtig in Maasmechelen België. Ik ben 36 jaar oud.
Al van kinds af aan ben ik geïnteresseerd geweest in het spirituele zelf ben ik ook HSP.
Maar in 2012 is mijn transformatie gestart door mijn eerste energetische behandelingen te ondergaan en vervolgens nog verdere behandelingen te krijgen.

Ook heb ik in die periode de violette vlam van Saint-Germain leren kennen. Deze ben ik toen ook beginnen te gebruiken. Voor het transformeren van negatieve energieën om te zetten naar positieve energie.
Waar ik vervolgens ook weer veel van geleerd heb. Zo had ik in 2013 mijn eerste inwijding in reiki gekregen. Dat heeft voor mij veel vernieuwing met zich meegebracht. Waardoor ik ook reiki op mijn eigen kon uitvoeren en zo ook mijn intuïtie heeft kunnen groeien.
Door deze uitzuivering ben ik ook Spiritueel aan groeien.

vfhealingcenter saint germain violet flame
engelen bescherm ons dagelijks
violette vlam healing met handoplegging

Daar heb ik het dan ook een hele periode bij gelaten en heb gewoon ook de stroom van mijn leven gevolgd.
In november 2018 krijg ik een ongeval wat mijn leven heeft veranderd. Waardoor ik een heel diepe periode heb meegemaakt. Van pijn en veel migraines. Ik was niet helemaal helder meer. Vanaf die periode ben ik ook meer met het spirituele gaan doen om mijn gedachten op een rijtje te krijgen, zo ook mijn focus te kunnen herstellen.

Dit door meditatie, affirmaties te gebruiken. Verder ben ik toen ook meer met engelen kaarten gaan werken. Door met de kaarten te gaan werken kreeg ik ook intuïtieve boodschappen door voor andere. Ik ben dus beurzen gaan doen om deze nieuwe passie te uiten naar andere. Hierdoor ben ik dan nog meer met de spiritualiteit bezig geweest. Ik heb nieuwe mensen leren kennen. Ook ben ik mensen hierdoor ontgroeid.
Door deze groei ben ik ook met andere tools gaan werken. Intuïtieve kaarten Weg van de ziel.

vfhealingcenter limburg
zeg van de ziel violette vlam consult

Verder heb ook de lenormand kaarten leren gebruik en ben ik vervolgens Rana George lenormand kaarten tegengekomen. Dit prachtige dek kaarten werkt zalig.
Normaal ben ik actief in de
in de computersector. Maar door de omstandigheden ben ik daar mee moeten stoppen.

violet webdesign
Spirituele groei

Afgelopen maand november 2019. Heb ik weer nieuwe stappen gezet in mijn ontwikkeling en groei in mijn leven. Zo ben ik toen begonnen met het ontwikkelen van een nieuw product en een nieuw kaarten deck. Dit door dieper in me zelf te keren.
De voorbereiding van het kaarten dek is bijna rond. En ben nu aan het kijken om dit kaarten dek in productie te brengen.

webdesign voor spiritueel

Het andere product websitebouwer programma is volledig ontwikkeld om op een simpele manier website te kunnen aanbieden. Voor mensen die daar niet goed mee overweg kunnen. 

vfhealingcenter webdesing module

Dit programma wat gebruikt wordt is zo ontworpen dat je met een sleep beweging jouw website kunt bouwen en beheren. Dus heb ik ook gekozen voor 2 verschillende opties. Een formule waar je alles totaal zelf uitvoert en opzet.
En een formule waar je begeleid wordt om dit samen op te zetten.
Zo een klein stukje uit mijn levensverhaal.

Gelegen:

The Partners

Ⓒ 2019 - All Rights Are Reserved