Een opsplitsing van de verschillende behandelingen

vfhealingcenter Reiki

Reiki

Een heel bekende energetische en paranormale therapie is REIKI, deze bespreken we dan ook even al eerste. Om dat er bij Reiki inweidingen nodig zijn. Dus bij Reiki werkt met met zijn handen en is de persoon die reiki geeft een kanaal die de universele levensenergie door geeft aan de persoon die het nodig heeft. De term reiki is een op splitsing van rei en ki, rei staat voor geest of ziel en ki staat voor energie of levenskracht. Bij het gebruik van deze alternatieve genezingsmethode voor bv ziektes, wordt niet alleen het lichaam aangepakt maar ook de geest en de ziel. Ik kan hier nog uren over vertellen maar er is al zo veel overschreven dat ik jullie hier niet ga mee vervelen.

vfhealingcenter

Magnetiseren

universele energie van het universum
Angel wings
energetische behandeling
violette vlam maasmechelen

Magnetiseren is ook een vorm van paranormale geneeskunde, de magnetiseur geeft universele energie of dierlijke magnetisme door via zijn aura met handoplegging. Op deze manier worden er energetische blokkades of fysieke klachten behandeld. De werk wijze van een magnetiseur bundelt dus alle positieve energie om ons heen en geeft dit door doormiddel van zijn handen. Daarbij maakt hij ook gebruik van diverse kleuren. De kleuren hebben een werking op verschillende organen en lichaamsdelen. Deze therapie lijkt heel fel op Reiki therapie maar toch wel weer anders.

Mindset Coaching

Ten eerste even voor de duidelijkheid mensen typen in google Mindset Coach in dat is ongeveer 68.400.000 resultaten op 0,42 seconden dus wat doet een Mindset Coach nu hij of zij helpt je met bewuste keuzes te maken wanneer jij je denk- en gedragspatronen wilt updaten naar positiviteit in zijn leven. Door dit te combineren met een energetische behandeling kan je grote stappen voor uitzetten bij je zelf ook al lijkt het niet altijd makkelijk te gaan.

mind set

Meditatie

vfhaelincenter doet ook aan mediatie

Hoe kan meditatie helpen bij een healing. Dit kan op diverse manieren. Je kan een meditatie doen voor vergeving, rust te vinden, te aarden, terug tot bij je zelf te komen, je kan er blokkades mee helen, maar ook je geest verruimen, contact maken met je innerlijke kind, astraal gaan reizen, en nog veel meer. Maar het belangrijkste is dat je zelf terug her uit vindt. En zo doende ook kunt groeien in je eigen spiritualiteit. Er bestaan verschillende soorten van meditatie. Zelf doen of begeleid worden met door een stem en geluid. Meditatie is vooral bekend van het Hindoeïsme en het boeddhisme.