Lenormand kaarten reading

VFhealingcenter Kaartleggingen met lenormand kaarten

Met lenormand kaarten heb je diverse mogelijkheden bij het leggen van deze kaarten. je hebt grote leggingen, als ook kleine en gedetaileerdeleggingen. 

Dit zorgt ook dat de lenormand gebruikers de kaarten voor verschillende doeleinden kan gebruiken. 

Een volledige reading geeft je informatie over verleden, heden en toekomst, maar kan ook gebruikt worden als onderdeel van een healing. zodat er blokkades of vloeken kunnen weg gehaald worden. Dit door een energetische behandeling. 

Rana George Lenormand

Prachtige Lenormand kaarten dek dat voor mij op een heel intuitieve manier gebruikt kan worden. Kan ook  Blokkades op sporen, maar heeft ook extra kaarten in het dek zitten waardoor het meer inzichten met zich mee kan brengen bij een grote legging. De extra kaarten bespreek ik later. leesmeer.

Vfhealingcenter Rana george kaart reading

De helende kracht van engelen

vfhealingcenter kaartlegging met engelen

Engelen geven ook boodschappen aan ons, die zijn niet altijd even duidelijk. Maar de inzichten die we hier door hebben ontvangen zijn totaal vernieuwend. Bepaalde momenten in ons leven gaan we deze kaarten dan ook veel meer gebruiken. Omdichter bij onszelf te komen.

Intuítiekaarten
De Weg van de Ziel

De Intuítiekaarten van de Weg van de Ziel zijn super leuk en handige wanneer je een reading doet op ziels niveau, zoals waar je ziel van daan komt en waar je op dit moment staat in je leven op zielsniveau en ook waar je ziel naar toe wil evolueren.

Bij gebruik van deze kaarten worden er 4 kaarten getrokken. 

  1. verleden
  2. heden
  3. toekomst 
  4. overkoepelende

Waardoor een prachtig opbouwend reading bestaat voor je spirituele groei verder uit te bouwen tot een volledig lichtwezen van wit licht.

zeg van de ziel violette vlam consult

Spirituele Inzichtkaarten

VFhealingcenter maakt ook gebruik van deze kaarten

De spirituele inzichtkaarten zijn heel leuken kaarten met prachtige inzichten op. Het gebruik van deze kaarten zijn altijd leuk bij het afsluiten van een reading met bovenstaande kaarten en prachtige is dat het ook nog een extra bevestiging meegeeft aan de cliënt.